2013.02.17. 19:50
Úgy ennék valami csokisat - Diós csokis süti
Ez az a süti, amit akkor szoktam sütni, amikor valaki így szól, hogy úgy ennék valami nagyon nagyon csokisat. Melegen is nagyon finom, lehet hozzá lekvárt vagy vanília fagyit is enni, de mi leginkább lehűtve szeretjük. Ebben a borongós bevackolódós időben elég gyakran sütöttem ezt a süteményt és gyorsan el is fogyott.
Hozzávalók:
- 250 g liszt
- 250 g nád cukor
- 2 tojás
- 1dl natúr joghurt
- 1 kk vanília eszencia vagy 1 csomag vaníliás cukor
- 1 kk szódabikarbóna
- 2 dl víz
- 200 g vaj
- 4 púpozott evőkanál fekete kakaópor (cukrozatlan kakaópor)
1. A vizet a vajat felmelegítem, majd belekeverem a kakaóport jól elkeverem. Majd hozzáadom a joghurtot hagyom hűlni. A többi hozzávalót beleteszem egy keverőtálba
2. Ha folyékony összetevők lehűltek, akkor összekeverem a többi hozzávalóval. (Ha melegen tenném hozzá, a tojást kicsapná)
Szólj hozzá!
Címkék: dió Delimano csoki süti
2013.02.16. 11:35
Krumpli nyomda és a szeretet
Hozzávalók:
- 1 pár darab krumpli
- karácsonyi mintás kiszúró forma
- festék párna gyerek barát festékkel VAGY tempera ecsettel
- papír
Eszközök:
- kés
Elkészítés:
- A krumplit félbe vágom.
- A kiszúró formát a krumpli vágott felébe nyomom. Óvatosan nehogy a kezedbe szaladjon. Kb. 0,5cm mélyen kell, hogy belemenjen a kiszúró forma a krumpliba. Ekkor oldalról bevágom a krumplit, körbe végig a mintáig.
- Eltávolítom a kiszúró formát és készen is van a krumpli nyomda.
www.mazsakonyhaja.blog.hu
2013.02.13. 21:51
Színes jégkocka - halak és csillagok - nem ehető
2013.02.10. 11:22
Itt a farsang áll a bál
Szólj hozzá!
Címkék: farsang házilag jelmez dekor lampion gyerek barát
2013.02.07. 11:44
Sült párolt csirkemell, amire mindig van indok
- egy bőrös csirkemell
- só
- bors
- szerecsendió
- kis fej vörös hagyma
- fél zöld paprika vagy fél kápia paprika
- 4 dkg vaj
- 3 ek olaj
1 komment
Címkék: csirke gyors csirkemell gyerek barát
2013.02.05. 11:18
Tető nélküli túros pite, avagy pótoljuk a hiányzó ízeket
- 15 dkg liszt
- fél zacskó sütőpor
- 8 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
- 1 tojás
- 10 dkg vaj
- 1 kg túró (én a zacskósat szoktam preferálni)
- 20 dkg cukor
- 1 fél citrom leve (ízlés szerint)
- 8 dkg búza keményítő
- 5 tojás sárgája
- 5 tojás fehérje habbá verve
- 250 ml tejszín
- Delimano kerámia bevonatos tepsi 35*25 cm
- robotgép keverőkarral és habverőkarral
- hároma tál (tésztának, tejszínhabnak, tojásfehérjének)
- szilikonos keverőlap, hogy óvatosan tudjuk belekeverni a tejszínhabot és a tojásfehérje habot
- villa
Szólj hozzá!
Címkék: túró Delimano
2013.02.04. 10:21
Bowling pálya a lakásban
2013.02.04. 10:02
Szemfényvesztő Gundel Gizi mágikus kókusz labdái
- 100 g vaj
- 100 g zabpehely (apró szemcséjű)
- 35 g kókuszreszelék
- 75 g porcukor
- 1 tk vaníliás cukor
- 2 ek kakaópor
- 1 ek hideg víz
- kókuszreszelék a hempergetéshez
2. Majd jöhetnek a golyók megformálása a kész golyókat megforgattuk kókuszreszelékbe.
2013.02.03. 19:11
Szívecskés kártyák
2013.02.02. 12:17
Rügyeztessünk ágakat -- Aranyeső ág
Emlékeztek még a szerdai napra, amikor olyan köd volt, hogy az orrunkig sem lehetett látni, váltakozva esett a hó, a havas eső és az eső. Zsimbi a nagypapival jött haza az oviból, amikor hazaértek úgy néztek ki, mint két ázott ürge. Zsimbi két ágat szorongatott a kezében. Aranyeső ágak voltak, vízbe tettem és napról napra nézzük, hogy miként fejlődnek. Kíváncsi vagyok hány nap kell, hogy megjelenjenek az aranysága virágok. Ez a két ág totál elfelejtette velem azt, hogy milyen idő is van odakint.
Ilyen lett 8 nap alatt a lakásban.
Szólj hozzá!
Címkék: tavasz természet
2013.01.28. 13:27
Sült kacsamell gyömbéres répás vadrizzsel
· 1 trackback 2 komment
Címkék: kacsa gyömbér vadrizs 2 személyre
2013.01.28. 12:39
Szülinapok a köbön. Szívek a levesben.
Szólj hozzá!
Címkék: szívecske szülinapok
2013.01.15. 21:11
3D hókotró
2013.01.15. 11:58
Fűszer vajjal töltött grill csirke
Szeretem a csirke húst, de nagyon nem szeretem amikor fűrész por ízűre és állagúra van sütve, ennek a legjobb ellenszere a fűszervajas grill csirke. Nem sokkal több munka és az eredmény mennyei. Igazi klassz vasárnapi ebéd kerekedett belőle, finom krumplipürével és birs alma kompóttal. Levesnek meg borsó levest készítettem egy kis csavarral azt is felteszem a blogra.
Hozzávalók:
- 1 db kb 1,2 – 1,4 kg egész csirke FONTOS, hogy szép ép bőre legyen
- 15 dkg vaj
- 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 kis fej nagyon apróra vágott vörös hagyma
- 1/3 szerecsendió reszelve
- 1 ek friss kakukkfű apróra vágva
- frissen őrölt színes bors
- só
- 1 db nagyobb méretű sütő zacskó
Elkészítés:
- A vajat meleg helyre teszem, vagy este nem teszem a hűtőbe, hogy jól keverhető, kenhető legyen.
- A csirkét megmosom és szárazra törlöm.
- A lágy vajat egy tálba teszem és az összes fűszert beleteszem és jól elkeverem.
- Ha túl lágy lenne a vaj, akkor egy kis időre a hűtőbe teszem.
- Most jön a számomra nem annyira kedves része ennek az ételnek. Megfogom a megmosott és szárazra törölt csirkét és óvatosan benyúlok a bőre alá és meglazítom a bőrét. Mindenhol így járok el. Ha jóban vagy a henteseddel, akkor szerintem megcsinálja neked ezt a műveletet.
- Fogom a fűszervajat és kisebb darabokat szedek le belőle és szépen kézzel belekenem a hús és a bőre közé. Mindenhova jusson.
- Ha ezzel megvagyok, akkor beleteszem az egész csirkét egy sütő zacskóba , melynek a száját jól lezárom. A zacskó tetejét pár helyen hústűvel megszurkálom. (vannak olyan sütőzacskók, ahol nem adnak lezárót a zacsihoz, ilyenkor a végéből szoktam egy másfél centis csíkot levágni és azzal kötöm be a zacskó száját.
- Tepsire teszem és mehet be a sütőbe, de akár előző este is el lehet készíteni és hűtőben tárolni.
- Előmelegített 180 fokos sütőben 30percig sütöm, majd mérsékelem a hőmérsékletet 160 fokra és további 30 percig sütöm.
- Vigyázz a zacskó felvágásánál, mert a kicsapó gőz nagyon forró!
- A zacskóban levő szószt, kis tálba öntöttem és a krumplipürét locsoltam meg vele.
- Mi krumplipürét és birsalma kompótot ettünk hozzá.
Eszköz igény:
- kisebb tál a fűszervajnak
- 1 db nagyobb méretű sütőzacskó
- tepsi
- tű
Előkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: Előmelegített 180 fokos sütőben 30percig sütöm, majd mérsékelem a hőmérsékletet 160 fokra és további 30 percig sütöm.
2013.01.14. 15:45
Gyros hússal töltött batyu muffin formában sütve
A vidéki élet egyik hátulütője, hogy nem ehetek annyiszor gyrost ahányszor megkívánom. Nem tudom miért vagyok ennyire megszállott gyros evő, de ezen nem is nagyon akarok gondolkodni. Szeretem és az egész család szereti. Nálunk sajnos gyrost nem lehet kapni, de ami rosszabb, hogy pitát is csak szökő évente egyszer. Ha találok vagy bent járok a városban akkor szoktam venni és lefagyasztom egészen jól működik vagy sütők én magam vagy jön a gyros-os batyu. Ami nagyon finom lehet hozzá enni friss görög salátát, paradicsom salátát, csalamádét, tzatzikit, olaj bogyót vagy kinek mihez van kedve hozzá. Ha marad másnapra tízóraira is nagyon jól szállítható.
Hozzávalók (12db)
- 40 dkg liszt
- 2 kk cukor
- 2 dkg élesztő
- 0,5 dl langyos tej
- 1,8 dl langyos víz
- 4 ek étolaj
- só
- bors
- 1 kisebb fej hagyma
- 1 csirke mell filé felcsíkozva
- olaj
- 2 dl tejföl
- Naturella görög fűszerkeverék, ezt azért szeretem, mert nincsen benne ízfokozó és egyéb adalék anyag vagy más görög füszerkeverék ( nagyon finom az új Kotányi KEBAB fűszerkeverék, de az nem Naturella)
- A húst apró csíkokra vágom összekeverem 3ek olajjal és a fűszerrel és állni hagyom.
- A cukorral az élesztőt egy villa segítségével összetöröm és felöntöm a langyos tejjel, megvárom amíg felfut.
- A többi hozzávalót egy tálba teszem hozzáadom az élesztőt és jól kidagasztom.
- Konyharuhával letakarva duplájára kelesztem.
- Az apróra vágott hagymát az olajon megpirítom, majd hozzáadom a húst és lepirítom.
- A megkelt tésztát átgyúrom és téglalap formájúra nyújtom, 30*40 cm és 10*10cm-es négyzetekre vágom.
- Mindegyik közepébe teszek egy adag csirkemellet és egy kanál tejfölt és batyuvá csomagolom és mehet be a muffin sütőbe.
- Egy 20 percet kelesztem és irány a sütő, légkeverés 180 fok.
Eszköz igény:
- 12 lyukú muffin sütő
- dagasztó karos robotgép
- teflon a hús sütéshez
Elkészítési idő: 1 óra
Sütési idő: 180 fokos légkeverős sütőben, amíg szép piros nem lesz
Szólj hozzá!
Címkék: gyros kompakt görög uzsonna tízorai kirándulásra
2013.01.14. 12:29
Füstölt tarjával töltött bagett
A szilveszteri lencséből valahogy nem akart idén a füstölt hús fogyni, így valamit ki kellett találnom, hogy ne vesszen kárba és jó szívvel egye meg a család. A friss kenyérnek ki tudna ellenállni. Így nekiláttam és a karácsonyra kapott bagett sütő tepsit bevetve egy jó kis füstölt hússal és a póré hagymával töltött bagettet készítettem.
Úgy tűnt el a három bagett, mintha nem is lett volna! Senkinek sem tűnt fel, hogy a napok óta tologatott füstölt hús kelt új életre és kapott új kabátot. És nem volt bonyolultabb, mintha egy normál bagettet sütöttem volna.
Hozzávalók (3 cm kb 25-30 cm bagett lett belőle)
- 40 dkg liszt
- 2 kk cukor
- 2 dkg élesztő
- 0,5 dl langyos tej
- 1,8 dl langyos víz
- 4 ek étolaj
- só
- bors
- füstölt főtt tarja kb. 20-25 dkg apróra vágva, de lehet más féle hús is
- 10 cm póréhagyma apróra vágva
- A cukorral az élesztőt egy villa segítségével összetöröm és felöntöm a langyos tejjel, megvárom amíg felfut.
- A többi hozzávalót egy tálba teszem hozzáadom az élesztőt és jól kidagasztom.
- Konyharuhával letakarva duplájára kelesztem, majd átgyúrom és egy hatalmas téglalap formájúra nyújtom. Az egyik oldala 30cm a másik oldala kb. 60 cm volt.
- Három részre osztom a 60cm-es részét így 3 db 30*20 cm-es téglalapom lesz.
- A tarját három részre osztom és a téglalapok hosszanti oldalán egy csíkba elrendezem, megszóróm az aprított poréhagymával és feltekerem őket, a végüket kicsit összecsípem.
- A bagett sütő tepsibe teszem őket, majd a duplájára kelesztem őket. Ha nincsen bagett sütőd, akkor beredőzött lisztezett konyharuha közé teszem és úgy kelesztem.
- Sütés előtt a tetejüket egy éles késsel bevagdosom
- 180 fokos légkeveréses sütőben készre sütőm.
Eszköz igény:
- bagett sütő tepsi vagy tepsi sütőpapírral
- dagasztó karos robotgép
- éles kés
Előlészítési idő: 1,5óra
Sütési idő: 180 fokos légkeverős sütőben, amíg szép piros nem lesz
2013.01.09. 11:33
Biscotti
Nosztalgikus hangulatba kerülök, ha valahol biscottit látok, mindig az olaszországi emlékek tódulnak elő. Aprócska kicsi falu főtere, reggeli napsütés, haragzúgás, beszélgető emberek, friss illatos kávé és egy adag biscotti. Én imádom.
Miért nem jutott eddig eszembe, hogy ezt itthon is el lehet készíteni, arra nem tudom a választ. És azt sem tudom, hogy miért gondoltam, hogy ez egy bonyolult édesség. Hát nem az, nagyon gyorsan össze lehet állítani és sokkal kevesebb munkával készen van, mint bármilyen más apró sütemény.. Nálunk hatalmas régi zöld üvegben lakik és olyan jó ránézni.
Hozzávalók (kb. 80 darab egy nagy 5 literes üveg tele lesz vele) – lehet felezni a receptet:
- 60 dkg liszt
- 40 dkg kristály cukor
- 30 dkg hántolt egész mandula
- 6 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 kk só
- A lisztet, a cukrokat, a sütőport, a sót és a mandulát összekeverem. A tojásokat felverem és elteszek belőle kb. két evőkanálnyit. Ezzel fogom majd a süti tetejét megkenni.
- A tojásokat és a száraz hozzávalókat összekeverem én egy fakanállal szoktam.
- A sütőt előmelegítem, légkeverés 160 fok.
- Kibélelek két nagy tepsit sütőpapírral és mind a két tepsiben egymástól 6-8 centiméterre két lapos hasábot formázok. kb. 25 cm hosszúak lesznek és 7cm szélesek és 1,5 cm magasak. Összesen 4 ilyen hasáb lesz a végeredmény 2-2 mindkét tepsiben.
- A tetejüket megkenem a maradék tojással és irány a sütő. 160 fok légkeverés kb. 25 perc, amíg szép aranybarnák nem lesznek.
- Kiveszem a sütőből. kb. 10 percet pihentetem/hűtőm őket, majd egy éles késsel felszeletelem (1cm vastagra) és szépen lapjával visszarendezem a tepsire.
- 6-8 percig szárítom az egyik oldalukat, majd átforgatom őket és a másik oldalukat is még 5 percig szárítom.
- Rácsra szedve kihűtőm, majd a mehetnek is be a nagy üvegbe.
- Ajándéknak is kiváló.
Eszköz igény:
- sütőpapír
- tepsi
- tál - fakanál
- kenőtoll / kenőecset (tojáshoz)
- éles kés
-
Előkészítési idő: 10 perc
Sütési idő: A sütési idő függ a sütőtől, a hasábok méretétől és végül a felszeletelt sütik vastagságától is.
- 160 fok légkeverés 25 perc (amíg aranybarna nem lesz)
- 10 perc pihentetés – szeletelés
- egyik oldal 6-8 perc, majd másik oldal 5 perc
2013.01.02. 15:08
Csipke terítő és a mézeskalács kalandja
Több helyen figyeltem fel arra, hogy egyre többen próbálkoznak különböző féle mintázófák használatával dombor nyomott kekszek készítésével. Én is szerettem volna ilyen nyomófát venni, de aztán nem került rá sor. Nem hagyott nyugodni a kérdés, hogy én is megpróbálkozzak egy ilyen mézeskalács készítésével. Előszedtem a nagyimtól örökölt apró kis csipke terítőket, melyeket ő a vitrinben tárolt és apró kis porcelánok laktak rajta és ezeket használtam fel a mintázásra. Nagyon izgatott voltam, hogy milyen is lesz a végeredmény, annyira izgatott, hogy ki is felejtettem a szódabikarbonát a mézeskalács tésztájából. Így utólag végiggondolva lehet, hogy nem is véletlen volt, hanem tudat alatti, mert lehet, hogy a szódabikarbónával túl “dagadt volna” és benyelte volna a mintát. Ehetőnek nem mondható a végeredmény, mert kő szikla kemény lett a mézes, de dekorációnak szerintem nagyon is helyesek. Jól mutatnak a karácsonyfán.
3 komment
Címkék: karácsony mézeskalács dekor
2013.01.01. 20:28
Krumpli saláta helyett, szárzeller saláta
- 1 csomag szárzeller megmosva és fél centiméteres csíkokra vágva
- fél üveg Bonduelle ecetes uborka 3-5 centiméteres, hosszában megfelezve és felaprítva
- 6-8 db ecetes pácolt Sushi gyömbér, nagyon apróra vágva
- 1 nagy pohár tejföl
- só
- bors (frissen őrölt színes borsot használtam)
2 komment
Címkék: saláta szilveszter krumpli gyors szárzeller
2012.12.12. 23:36
Adventi kalendárium új élete
- egy adventi kalendárium műanyag hátlapja
- gipsz
- víz
- egy másfél literes PET palack alsó 15 centiméteres része
- keverő kanál pl.: spatula
- műanyag kanál, mi egy tápszeres kanalat használtunk
- csiszolópapír
2012.12.06. 16:06
Karácsonyi bíbelődősök, innen onnan a világból...
2012.11.14. 16:14
Kókuszgolyó, mézzel és nutellával
Ahány ház annyi szokás, ami a kókuszgolyót illeti, a mi házunkban nem volt kókuszgolyó recept, mert sem a nagymamám sem pedig az anyukám nem csinált soha sem. Én nagyon szeretem, sokszor leptem meg magam a Széna téri nápolyisnál egy jó kis kókusz rúddal. De kár, hogy már nincsen ott az a kultikus bódé. Több recepttel is próbálkoztam, de nem igazán ízlettek. Úgyhogy nekiálltam, érzésre összeállítani egyet, azt hiszem megtaláltam a számomra igazán finom ízt és állagot, mert az ízen túl az állaga is nagyon fontos.
Hozzávalók:
- 0,5 kg darált keksz (én most a Detki darált kekszet vettem, de otthon is le lehet darálni, de szerintem nem éri meg a macerát.
- 20 dkg vaj felkockázva
- 3 púpozott evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 3 ek rum
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3 ek méz
- 2 ek nutella
- 2 ek sárgabarack lekvár
- 8-10 ek tej
- csipet só
- kókusz reszelék a hempergetéshez
- Az összes hozzávalót, kivéve a kókusz reszeléket egy tálba teszem és egy összedolgozom én géppel csináltam.
- Egy kellemesen lágy tésztát kaptam. Lágynak kell lennie két okból, ha nem lágy akkor nem tapad meg rajta a kókusz reszelék és a vaj a hűtőben még keményít rajta egyet. Ha nem elég lágy akkor lekvárt vagy tejet lehet még hozzáadni.
- Diónyi golyókat formálok belőle, melyeket egy tálcára sorakoztok. Amikor megvagyok, akkor kezdek bele a hempergetésbe.
- Hűtőben jól záródó dobozban tárolom.
Eszköz igény:
- keverőgép
- tál
- tál a hempergetéshez
- jól záródó műanyag doboz
Elkészítési idő: 15 perc
2012.11.13. 21:54
Leveles tésztában sült gyömbéres zöldséges kacsa sok zöldséggel
Márton nap ide Márton nap oda, mi idén nem libát ettünk hanem kacsát. Nagyon oda vagyok a kacsa és a liba húsért, de idén a klasszikus lila káposztás verzió szóba sem jöhetett, valami olyat szerettem volna alkotni, ami azért mélyen belevési magát a ízlelőbimbókba. Nagy sikert aratott a vendégek körében és hidegen is nagyon finom volt másnap, csak azért maradt, mert ennek a duplájából készítettem. Igencsak laktató étel, előtte Hokkaidi tök levest kínáltam, desszertnek meg puha csokis süti készült, ami szinten mennyei volt. Igazi őszi menü kerekedett belőle. Új bort ittunk hozzá Lelovits féle idei vörös bort, mely nagyon kellemes meglepetés volt.
Hozzávalók: (2 rúdhoz)
- 2 csomag Tante Fanny friss leveles tészta (vagy más gyártótól is jó, de nekem ez vált be a legjobban)
- 4 szál répa megpucolva, félbevágva és fél centis szeletekre vágva
- 4 szál szár zeller
- 1 kápia paprika vagy egy fél kaliforniai paprika (piros)
- kb. 8cm póréhagyma, felezve és fél centis darabokra vágva
- 2 gerezd fokhagyma
- sushi pácolt gyömbér
- só, bors
- 1 kacsamell
- 4 ek mogyoróolaj 4 ek
- 4 ek szójaszósz
- friss reszelt gyömbér egy 2cm-es darab
Tetejére
- 1 felvert tojás enyhén sózva
- A mogyoró olajt, a szója szószt és a gyömbért összekeverem, a kacsamellet beirdalom, beleforgatom a szószba és egy éjszakát pácolom.
- A sütőt előmelegítem 150 fokra. Egy sütőbe is rakható serpenyőt felhevítek, majd a kacsa mind két oldalát 3 percig pirítom, amit ez megvan, 20-25 percre beteszem a kacsát sülni.
- A páclét egy nagy teflonba öntöm és ebben megpárolom a zöldségeket. Sorrend: répa, paprika, zeller, hagyma, fokhagyma. Sózom borsozom. Fontos épp, hogy csak egy kicsit kell párolni a zöldséget, mert még a leveles tésztában is sülni fog.
- A kacsát, amit kész van kiveszem a sütőből és pihentem mielőtt felszeletelném.
- A leveles tésztát kitekerem az egyik oldalára elterítem a párolt zöldség felét. Majd a felcsíkozott kacsadarabokat a tetejére helyezem. Apró darabokra vagdalt sushi gyömbért teszek. Megborsozom.
- A leveles tészta másik oldalán végig gurítom a rácsozót. majd a sütő papír segítségével a halomra borítom.
- Tojással lekenem. A másik adag levestésztával ugyanígy járok el.
- 200 fokos sütőben 20-25 percig sütőm.
Eszköz igény:
- sütőbe is rakható serpenyő
- jól záródó edény a pároláshoz
- tepsi
- teflon a zöldségek párolásához
- kenőtoll / kenőecset (tojáshoz)
Elkészítési idő: 1 óra
Sütési idő: kacsa 150 fok 20-25 perc / tésztás étel 200 fok 20-25 perc
2012.11.13. 21:46
Elkészült az ujjlenyomatos fa őszi verziója
Ilyen őszünk is ritkán van! Hajrá, még lehet inspirálódni az ablakon kinézve.
Szólj hozzá!
Címkék: könnyű házilag gyerek barát
2012.08.01. 16:50
Ujjlenyomatos fa
Próbálok minden napra valami izgalmas dolgot kitalálni, mellyel mindketten jól szórakozunk. Nagy sláger a festés, de most az volt az érdekes, hogy nem ecsettel, hanem az ujjbegyünkkel festettünk. Pontosabban „levéllé” változtattuk az ujjunkat. Biztos vagyok benne, hogy ősszel majd az őszi levelekkel is megfestjük a fát.
Hozzávalók:
- félfamentes rajzlap vagy karton (jelen esetben ezek a lapok valamikor csomagoló anyagként szolgáltak és onnan mentettem ki) Lehet ez egy cornflakes doboz belseje is, bármi csak jó ha félfamentes, mert az jobban szívja a vízfestéket)
- egy ecset a fa előrajzolásához
- vízfesték
1. A fát előrajzoltam és hagytam megszáradni
2. Majd az ujjunkat a vízbe mártva, majd a gombfestékbe, leveleket pamacsoltunk az ágakra. nagyon jó buli volt.