Valahogy nagyon hosszúnak érzem idén a telet és még hol van a tavasz. Most bowling pályává alakítottuk a folyosót. Na nem kell sok mesteremberes átalakításra gondolni, most nem szeretnék dolgos mestereket látni magam körül. Nagyon élvezem, hogy végre egy sittes vödröt sem kell kerülgetni. Ennél sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb verziót készítettünk. Összegyűjtöttünk egy adag Actimeles palackot és egy kis labdát szereztünk a játékos dobozból és indulhatott is a bowling csata. (Nem kell Actimeles, lehet bármilyen más PET palack is)
Sok szempontból is hasznosnak bizonyult. Tanít koncentrálni, célozni, gurítani, precízen felállítani a bábukat, hogy a többi ne dőljön el. Jó kis komplex feladat. A 2.0-ás verzióban, pedig számolni is tanulunk, össze kell számolni, hogy hány bábut sikerült eldönteni és kinek dőlt el több bábuja. A 3.0-ás verzióban, majd számokat vagy különböző darabszámú pöttyöt fogok rárajzolni a bábukra és akkor lehet majd összeadni is.
BOWLING DSC_0413.JPG
Ki áll neki bowling pályát építeni? 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr535061868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása