Jött ez a Valentin nap, onnan a messzi nyugatról, amit lehet utálni, vagy szeretni, alkalomnak tekinteni, hogy megajándékozzuk egymást, együtt legyünk. Szerintem egy dologra biztos jó, hogy legalább beszéd témát szolgáltat, ahogy a nagymamám mondta beszélgetni kell és minden megoldódik.
Igen én is azt vallom, hogy nem egy nap kell ünnepelni, hanem 365 nap kellene gyakorolni, az sokkal jobb!!
Köhögős gyerek mellett, bezárva a lakásban jó alkalom volt, hogy a sok farsangi dísz után csináljunk egy kis tavasz csalogató szívecskés, pillangós dekorációt és beszélgessünk a szeretetről, szerelemről és a családról.
SZIV KRUMPLI NYOMDA DSC_08251.JPG

Hozzávalók:

  • 1 pár darab krumpli
  • karácsonyi mintás kiszúró forma
  • festék párna gyerek barát festékkel VAGY tempera ecsettel
  • papír

Eszközök:

  • kés

Elkészítés:

  1. A krumplit félbe vágom.
  2. A kiszúró formát a krumpli vágott felébe nyomom. Óvatosan nehogy a kezedbe szaladjon. Kb. 0,5cm mélyen kell, hogy belemenjen a kiszúró forma a krumpliba. Ekkor oldalról bevágom a krumplit, körbe végig a mintáig.
  3. Eltávolítom a kiszúró formát és készen is van a krumpli nyomda.

SZIV KRUMPLI NYOMDA DSC_08252.JPG

www.mazsakonyhaja.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr365083264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása