Ha Balaton, akkor mindig nagyon kétes érzésekkel ülők be egy étterembe. Nagyon rossz érzéssel tölt el, hogy a legtöbb helyen úgy érzik, hogy két hónap alatt kell megkeresniük azt, amiből majd egész évben élni fognak. Na ez a hely nem erről szól, itt tudnak normálisan árazni, jól főznek és nagyon vendégszeretőek. A céljuk az, hogy elégedetten távozz és jövőre is betérj hozzájuk. Heten ettünk három fogást és borravalóval együtt fizettünk 14,000forintot, ami balatoni viszonylatban igazán jónak mondható.

Az alap étlapjuk is igencsak jó, de a napi ajánlattal kiegészülve meg mindenki kedvére választhat. Ahogy az étlapon írják a napi étlap az idénynek megfelelően és a szakácsnő szeszélyének megfelelően alakul. Kedvünkre való volt.

 

 

A helynek egy problémája van, hogy a 71-es útról nézve nem jutna eszedbe lekanyarodni, mert a gaztól alig látszik az étterem, de a gaz mögött igazi házias ízekkel és nagyon kedves vendéglátással találkozhat az ember. Szívből ajánljuk.

 

Az étterem a Kővágóörsi, Káli Ház Grill étterem kistestvére.

http://5mp.eu/web.php?a=kalihaz&o=UyYuBPrLD1

 

IVÓKA BOROZÓ KERTHELYSÉG

71-es út Révfülöp-Pálköve elágazásánál, a főúttól 50 méterre

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr853044711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Kecskésné Varga 2015.05.24. 07:40:19

Már évek óta visszatérő vendégek vagyunk az Ivókában.:) Az ételek finomak, házias ízekkel és bőséges adagokkal. Nagyon kedves, családias légkörben ehetünk jót, ihatunk igazán jó saját borokat és érezhetjük jól magunkat. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása