Repül az idő, de nagyon. Nem is akarom elhinni, hogy kicsi Luca, már két éves lett. Olyan nagyon lány már. Nagyon repülnek a hónapok. Napról napra ügyesedik, okosodik és persze napról napra egyre nagyobb zsivány. Szavakkal nem beszél, de fantasztikus kéz és test jeleket használ, melyeket hangutánzással párosít. Az esetek többségében, amikor megértem, hogy mit szeretne, akkor nagyon szórakoztató. A hab a tortán, az amikor kitalálom, hogy mit is szeretett volna, mert akkor megtapsol vagy megveregeti a hátamat. Azt nem fejteném ki bővebben, hogy akkor mi történik, ha nem találom ki, hogy mit szeretne... :)
 
Idén nem, is volt kérdés, hogy milyen tortával lepjük meg az ünnepeltet. Annyira szereti az állatokat és a katica bogarakat meg aztán különösen, így egyértelmű volt a választás, hogy idén katicás tortán fog égni a két gyertya.

DSC_2979_2.jpg
 
Most nem én sütöttem a tortáját, hanem egy nagyon kedves barátnőm és fantasztikusan szépre és finomra sikeredett. Ami pedig a legfontosabb Lucának nagyon ízlett és nagyon tetszett.

 
BOLDOG SZÜLINAPOT LUCUS!

DSC_2967.JPG
A balett szoknya 

DSC_3024.JPG

DSC_2990.JPG

DSC_2977.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr865875613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása