Ilyen csodaszép novemberi tavaszi időben, nem lehet itthon maradni, így mi is úgy döntöttünk, hogy kirándulunk egyet. Nem volt kedvem a reggelt azzal tölteni, hogy szendvicseket gyártok, így született az ötlet, hogy készítek töltött kenyeret és azt visszük magunkkal.…

 Teljes improvizáció eredményeként született ez a saláta. Nem egy fitnesz salátára sikeredett, de nagyon finom volt és férfi szemmel is ehető saláta. A forró pirított kifli karikák meg még inkább kiemelik a klasszikus saláták közül. Én kacsazsírban pirítottam a kifli…

 Márton napon libát kell enni tartja a mondás. Ettünk is, de a mi libánk, mézeskalácsból volt. Nagyon jó hangulatú Márton napi lampionos felvonulás volt itt a városunkban, rengeteg gyerek vonult szebbnél szebb saját készítésű lampionokkal. Olyan csodákat alkottak és olyan…

Fulvio Bonavia fotógráfus  "A Matter of taste" cím könyvében jelentek meg ezek a fotók, melyben napjaink gasztronómiáját ötvözi a mai divattal. Érdekes és meghökkentő kreálmányoknak lehetünk tanui.    Forrás: www.fluviobonavia.com 

Imádjuk a túrót és az epret is, a kettőt együtt meg különösen. Annyira szakad az eső, hogy úgy döntöttem, hogy egy kis nyarat varázsolok ma ebédre. Tényleg csak pár perc és készen is van. Egészséges és finom, egy tartalmasabb leves után kiváló második fogásként is…

Mazsom 2010.11.08. 15:12

Őszi clafoutis

Gyakran készítem el ezt a receptet és mindig az idénynek megfelelő gyümölcsökkel. Gyors, könnyű és jól variálható és olyan gyereket is gyümölcs evésre buzdít, akik eddig nem voltak jóban a gyümölccsel.…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása