2011.06.08. 10:04
Grillezzünk hagymát
Elérkezett végre a kerti sütögetések ideje, sokszor szoktunk grillezni, mert a grillen sült étel hangulat és íze semmihez sem hasonlítható. Imádjuk a sült hagymát, de sokszor gondban vagyok vele, mert a nyársról általában a tűzbe esik, ha meg a grillen készítjük akkor nehéz megállítani, hogy ne guruljon ide oda, ha félbe vágom akkor meg szétcsúsznak a hagyma lemezei. Apró trükköt eszeltem ki és így egy nagyon klasszul megsült hagymát tálalhatunk a sült szalonna vagy a grill ételek mellé.
Hozzávalók:
- Lila vagy vörös hagyma (lehet főző hagyma is)
Eszközök:
- hagymánként 4 db fogvájó
- A hagymát félbe vágom és felenként két darab fogvájóval átszúrom. Így a lemezeket össze tudom tartani.
- Mehet is a grillre
Szólj hozzá!
Címkék: praktika hagyma grill
A bejegyzés trackback címe:
https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr222966261
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.