Elérkezett végre a kerti sütögetések ideje, sokszor szoktunk grillezni, mert a grillen sült étel hangulat és íze semmihez sem hasonlítható. Imádjuk a sült hagymát, de sokszor gondban vagyok vele, mert a nyársról általában a tűzbe esik, ha meg a grillen készítjük akkor nehéz megállítani, hogy ne guruljon ide oda, ha félbe vágom akkor meg szétcsúsznak a hagyma lemezei. Apró trükköt eszeltem ki és így egy nagyon klasszul megsült hagymát tálalhatunk a sült szalonna vagy a grill ételek mellé.
 
 
Hozzávalók:
-          Lila vagy vörös hagyma (lehet főző hagyma is)
 
Eszközök:
-          hagymánként 4 db fogvájó
  1. A hagymát félbe vágom és felenként két darab fogvájóval átszúrom. Így a lemezeket össze tudom tartani.
  2. Mehet is a grillre

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr222966261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása