2011.02.04. 11:03
Sütőben sült, zöldborsós fasírt
Újabb gyerek barát ételt szeretnék megosztani Veletek. Szerencsére nálunk nem kell „álcázni” a zöldségeket, rendes mennyiséget eszik belőle mindenki. De így fasírt formájában, még jobban csúszik a zöldborsó. A sütőben sült fasírtról nekem mindig a Stefánia vagdalt jut eszembe, de én azt nem igazán szeretem. Ha fasírt, akkor legyen kerek és legyen ropogós széle. A sütőben sült fasírt, mindezt tudja és nem kell olajban sütni. Nincsen a mindenbe beleívódó olaj szag és megspórolunk a szervezetünktől egy csomó felesleges zsiradékot. Az meg aztán a non plusz ultra, hogy még a zöldségköret is benne van a fasírtban, frissen és hidegen is nagyszerű.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.