2011.01.26. 13:56
Hólapátolós egytálétel -- Pásztortarhonya
Ahogy apósom mondaná, ezzel az ebéddel aratni is lehet menni, úgy gondoltam, hogy hólapátoláshoz is jó lesz. Hatalmas adag kerekedett ki belőle, de ahogy az időjárás előrejelzést nézem, el fog fogyni. Nem tudom megmondani, hogy miért szeretem annyira a tarhonyát, de nagyon szeretem. Gyerekkoromban, ha a nagyapámékhoz, mentem mindig tarhonyát kértem paradicsom szósszal. Bármit elkészítettek volna, mindig meg is kérdezték hátha, de én mindig ezt válaszoltam, hogy tarhonyát kérek paradicsomszósszal. A suliban is örültem ha tarhonya volt a menzán, talán azért, mert ezt nehéz volt elrontani. Ki tudja, a lényeg az, hogy szeretem és ez a hólapátolós egytálétel is nagyon finom lett.
2 komment
Címkék: egytálétel tarhonya 2 óra sertés comb
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Breka 2011.01.26. 19:51:52
És nekem is a menzán a tarhonya volt a kedvencem, valami miatt annyira jó íze van.