2011.01.22. 16:33
Téli lekvár - Hagyma lekvár
Télen is lehet lekvárt főzni, és nem narancs lekvárt, hanem „sós" verziót, lila hagymából. Nagyon ízletes, pikáns kísérő vörös húsok, májak, sajtok mellé, de vajas kenyérre kenve is nagyon eteti magát. Egy kis kacsa májat sütöttem és neki láttam, hogy elkészítsem hozzá ezt a kis íz bombát. Nem bonyolult és ilyen náthás időszakban a hagyma pucolás közbeni inhalálás igazán jótékony hatással van a szervezetre. :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.