Az utóbb időben nagyon elhanyagoltam a blogomat, rengeteg dolog torlódott össze és ezért sorrendet kellett felállítani, és az írás háttérbe szorult egy kicsit. Természetesen főzni főztem és jókat is ettünk, de az írásra már nem maradt idő. De megérkezett a jó kis begubódzós ősz, és pótlom majd szépen a hiányosságokat és remélhetőleg jönnek majd a jobbnál jobb ételek és élmények.

A teendőket szortírozva, a naptárt nézegetve, jutott eszembe, hogy egy éve indult útjára ez a blog. Úgyhogy boldog szülinapot, kedves blog. remélem még sok szülinapod lesz.  

Tortával nem készültem erre a szülinapra, de egy két képpel megörvendeztetlek Benneteket, ahol saját kertben termett tököket láthattok. Jöjjenek a dísztokok, sütőtökök, halloween tökök és társai, most képekben, majd pedig a sütőtökös receptek is érkeznek szépen sorban.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr953325903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása