Mazsom 2013.10.07. 13:39

Varrjunk traktort

Hú ez elég félrevezető címnek sikeredett.:)

Nálunk a traktorok utáni lelkesedés néha kicsit lankadni látszik, de aztán megint az egekbe szökik. Így az őszi munkák során megint nagyon előtérbe került a kicsi piros traktor imádata. Így jött az ötlet, hogy a varrás bevezetéséhez, miért nem lehetne kihasználni ezt a traktor imádatot.

A netről nyomtattam, egy fekete fehér traktor képet, melyet felragasztottam egy karton lapra, jelen esetben egy mosogatógép tabletta dobozra.

DSC_1494.JPG

Körbevágtam és az irodai lyukasztóval körbelyukasztottam.

DSC_1509.JPG

Zsombi örömmel vette birtokba, először kiszínezte, majd kezdődhetett a varrás. A Müllerben találtam műanyag gyerek tűket. egy pici zacskóban legalább 25 darab van benne, így érdemes összeállni és közösen lőni egy csomaggal, de akár egy tompa hegyű zsákvarró tű is használható a célra.

 DSC_1508.JPG

 DSC_1514_1.JPG

Hozzávalók:

 

-          tetszőleges kép, poszter, netről nyomtatott, újságból kivágott

-          keményebb karton papír

-          ragasztó

-          irodai lyukasztó

-          műanyag gyerek tű vagy tompa hegyű zsák varrótű

-          vastagabb fonal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr145555237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása