Ha levesről van szó akkor a paradicsom leves nálunk bármikor jöhet. Most gyerek mentes napjaink voltak, így lehetett betűtészta nélkül készíteni. :)


 
 
 

 

Hozzávalók: (2 bőséges adag)

  • 1 doboz passzírozott paradicsom (500g)
  • 4 ek olíva olaj
  • 1 ek liszt
  • 1 dl hideg víz
  • 1-2 ek cukor (ízlés szerint)
  • frissen őrölt bors
  • 4 szelet camembert

 

Elkészítés:

  1. Az olajt egy kis lábosba teszem és megszóróm a liszttel és világos rántást készítek, majd amikor „felhabzik” a liszt akkor felöntöm a hideg vízzel és a paradicsommal és lassú tűzön melegítem.
  2. Hozzáadom a sót, cukrot és felforralom.
  3. A sajtot vékony csíkokra vágom. A levest tányérba szedem, és a camembert szeleteket halmozok a közepébe, majd frissen őrölt borssal tálalom.

 

Eszközök:

 

-          lábos

-          fakanál

 

Előkészítés: 15 perc

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr483044610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...