Mazsom 2010.10.24. 17:43

Bele vágok

 

Éreztél már olyat, hogy nagyon szeretnél valamit és már annyi oldalról jártad körbe, hogy egy nap felébredsz és azt veszed észre, hogy nem előre haladsz, hanem már gödröt tapostál magad körül.
Na ez a nap érkezett el ma. És úgy döntöttem, hogy belevágok és írok és írok, mert az boldoggá tesz. Jó kiengedni magamból a szavakat és ha ráadásul még olyanról is írhatok, amit nagyon szeretek akkor ezt hívják dupla boldogságnak.
Félek, de hajt a vágy és a tenni akarás. Fura érzés. Tanulni akartam, hogy minden a legtökéletesebb legyen. Lesz olyan amikor már minden tökéletes és ideális? Hát nem… Most úgy lesz, hogy gyakorlati munka közben fogok tanulni és a saját bőrömön megtapasztalni, azt amit elméleti síkon szerettem volna megtanulni. Lesznek hibák bakik, de ahol munka van ott száll a liszt.
Hajrá előre, ki a gödörből!

2 komment

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr802395543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kucó 2010.10.24. 22:55:33

Mazsa hajrá! Mi mindig Veled és az álmaiddal vagyunk!!! Sok sikert - puszi

Breka 2010.10.26. 23:05:19

Mindent bele! (A kajákba azért ne!)
És ha nagggyon-nagggyon akarod, akkor kóstolásokra hajlandóak leszünk. Főleg az édességeknél.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása