Nagyon rég óta szeretnék beszámolni már arról, hogy milyen nagy változásokon ment keresztül a biatorbágyi kedvenc hentesünk. Ahányszor arra jártunk nem volt nálam fényképező, és így nem tudtam szemlélteni, hogy milyen szuper lett az új hentes üzlet. Ami már nem csak hentes üzlet, hanem lehet enni is, van reggeli és ebéd is. Nem olyan klasszikus henteses könyöklőkön, hanem rendes asztaloknál, Mi most szombaton reggel kerekedtünk fel, hogy a hentesnél reggelizzünk. Nagyon finomakat ettünk.

 

DSC_3402.JPG

A kis hátsó helységből, egy 21.-i hentes üzletet született Biatorbágyon és ez a változás nem ment a minőség rovására. Az árú, mint mindig fantasztikus, a kiszolgálás flott és nagyon kedves. A rendelt tőkehúst és a felvágottakat egy vonalkóddal ellátott kártyán rögzítik és ez alapján lehet fízetni, nincsen fül mögül előkapottt grafit ceruza.

DSC_3384.JPG

 

A reggelink finom puha édes zsemlében, frissen sütött vastag szelet húskenyér friss zöldségekkel, mennyei volt. Lucus pesze kolbászt rendelt, mit is rendelne egy két éves reggelire. El is pusztította, sőt evett hozzá még egy kis debreceit is. Csak a nagyobbik dúzogott és kezdett éhségsztrájkba, mert kiborította a kávémat. Egyedül a műanyag tányér és az evőeszköz zavart ebben a környezetben. Nem esik jól ennyi műanyagot termelni egy étkezéssel.

 

DSC_3372.JPG

Húskenyeres szendvics

DSC_3378.JPG

Az étkező rész

 

 A régi bejegyzés:

http://mazsakonyhaja.blog.hu/2011/02/27/czimmer_es_fiai_hentes_vegre_talaltam_huskenyeret

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr216835441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása