Tudom nyár van, de ez már kicsit túlzás, jó lenne egy kicsit csomagolni ebből a melegből és elővenni, amikor vacog a fogunk. Így megy a benti alkotás ezerrel.

Zsombi tegnap azzal állt elő, hogy anya tudod, hogy mi lesz a sárgából és a kékből. Először a sárga-kék áruház ugrott be, de ő biztos nem erre gondolt. Tudod zöld lesz belőle.

Hogy rögzüljön is ez a szín keverős történet nekiláttunk festeni, de vittünk bele egy kis csavart.

Mindig elteszem azokat a kartonokat, amiket a ruhákba szoktak csomagolni, hogy szépen álljon a polcon, most jó hasznát vettük.

Most egy ilyen kartonra, dekor tapasszal spontán csíkokat ragasztottunk, majd akril festékkel elkezdtünk pacsmagolni. Élveztük, hogy csak úgy kenjük a két színt.

Majd kihasználva a kinti forróságot, így percek alatt megszáradt a helyenként elég vastagra sikeredett festék. Amikor teljesen megszáradt visszaszedtük a csíkokat és kész is lett a mű.

Azt hiszem más színkombinációval is teszünk egy próbát.

DSC_0481.JPG

DSC_0487.JPG

DSC_0491.JPG

DSC_0497.JPG

A maradék dekor tapasz is vicces játék. :) 

Hozzávalók:

-          karton /félfamentes rajzlap

-          ecset

-          tempera/akril festék

-          dekor tapasz 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr855450597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása