Idő utazásban volt részünk ebben a kis földi gasztro paradicsomban. Kétszer futottunk neki, hogy egyszer bejussunk vacsorázni. Először mindennemű foglalás nélkül indultunk neki, hogy egy jót vacsorázzunk, de sajnos nem kaptunk asztalt, pedig augusztus legvégét írtunk, a szezon már lecsengőben van. Már a csalódott távozáskor tudtuk, hogy ezt a helyet érdemes ostromolni, mert csodában lesz részünk. Másodjára, már asztal foglalás birtokában, nagy magabiztossággal érkeztünk. A helyre kívülről egyáltalán nem a hívogató szót használnám, de pár lépést megtéve feltárul előttünk egy más világ, ettől még inkább a burokban érzés ragadja el a vendéget.

 

Kellemes kerthelységben, apró mécsesek és lampionok között elhelyezett asztaloknál várják a vendégeket. Az étterem normál étlapja igazán klasszikus ételeket felvonultató, olyan kötelező körnek tűnik. Miután elolvassuk a napi ajánlatot, mely igencsak bőséges, egyikünknek sem jut eszébe, hogy a normál étlapot böngésszük. A napi ajánlatban, a mi érkezett ma frissen alapon alakul. Kapros citromos zöldbableves, uborka leves, mentás barackkrém leves, harcsa filé friss grillzöldségekkel vagy zöldborsós sült rizzsel csak, hogy egy párat emeljek ki az ajánlatból.

Minden kifogástalan minőségű és ízű, a pincérek nagyon kellemesen keringenek körülöttünk és még arra is jut idejük, hogy a gyereknek rendelt ételt a mi előételeinkkel együtt hozzák, nehogy elfogyjon a három éves türelme.

 

 

A Káli-medence mindig is a kedvenceim közé tartozott, de ezzel a gyöngyszemmel megint nagyot dobbant a szívem.

Már alig várjuk, hogy ismét a Kővirág vendégei lehessünk.

 

Info

Kővirág panzió és Étterem

8247 Köveskál Fő út 9/a

tel.: 06/20/KŐVIRÁG vagyis 06/20/5684724

www.kovirag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr513197860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása