Fontosnak tartom, hogy a lakás minden évszakban és ünnepre a megfelelő díszbe öltözzön és kellemes hangulatot árasszon. Ezt a nagyon egyszerű kis húsvéti dekorációt a gyerekszoba ablakába készítettem. Pár perc alatt megvan és nagyon jó kikapcsolódásnak bizonyult.

 

Hozzávalók:

-          vékony polifoam hablap / színes karton
-          szalag
-          Blue track ragasztó/ két oldalú ragasztó/ cellux
Eszközök:
-          olló
-          sablon  NYÚSZI 1,  NYÚSZI 2 Kattints a képre feliratra a sablonért ( Nem tudok igazán klasszul rajzolni, így a neten keresgéltem sablont, úgy emlékszem, hogy ezeket a nyulakat még tavaly töltöttem le az Éva magazin oldaláról)
  1. Sablont kinyomtatom és kivágom, majd körbe rajzolom a hablapra vagy a kartonra. Körbe vágom.
  2. Masnit kötök a nyakába és blue track kék ragasztó gyurmával az ablakra ragasztom. Ha cellux-szal dolgozol, akkor vágj le egy 5cm-es darabot és formázz belőle egy gyűrűt,úgy, hogy kívül legyen a ragasztós oldala. így ragaszd a nyúl hátára és az ablakra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr222755588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása